Nie je väčšia grilovaná pochúťka, než poriadny šťavnatý hamburger. Aleako vyrobiť hamburgery, aby boli jeden ako druhý, mali ten správny tvara veľkosť presne do hamburgerovej žemle? S pomocou kvalitného** lisu navýrobu hamburgerov G21 ** veľmi ľahko. Prečo mať lis na hamburger? Pretože u výroby hamburgerov je dôležité, aby mali všetky rovnaký tvara boli rovnako vysoké. Len tak zaistíte, že budú všetky rovnakoprepečené. Tak sa vám nestane, že aj keď vložíte na gril všetkyhamburgery naraz, tak nejaké sú vo finále pečené moc iné vôbec. Stačívychytať správny čas grilovania a potom môžete všetky zložiť z ohňa porovnakej dobe. Tak budete stolovať všetci spoločne a nikto nemusí stáťmiesto jedla pri grile, aby postrážiť zvyšné nehotové kusy.
Ako na to? Vyrobte si zmes na hamburgery z toho, čo máte radi. Je jedno, čihamburger pripravíte z mletého mäsa alebo napríklad zeleniny, to je lenna vás. Pripravenú zmes vložte do lisu na hamburgery G21 a poriadne justlačte hornou stranou lisu s držadlom. Potom hamburger vyberte z lisua vložte ho na gril. Postup opakujte s každým pripravovaným hamburgerom.
Máte už roztopený gril a pripravené žemle? Ak nie, tak sa poponáhľajte.Príprava hamburgerov s lisom G21 je tak rýchla, že na to neskôr nebudečas. Špecifikácie<ul class=„para“>- Značka: G21
Pre zobrazenie viacerých produktov odoberte niektorý z filtrov