55,50 €
Každý správny kuchár vie, že správne naporciovať mäso je pre prípravu pokrmu základ. Na porciovanie mäsa potrebujete dve pomôcky, na ktorých kvalite skutočne záleží. Ostrý nôž alebo sekáčik a kvalitnú drevenú dosku na krájanie .
Drevená doska na krájanie mäsa G12 – najlepšia voľba na porciovanie
Porciovanie mäsa alebo krájanie zeleniny i tvrdých surovín na** drevenej masívnej doske** je šetrné k nožom aj sekáčikom na mäso, drevo netupí ich ostrie. Drevenú dosku na krájanie využijete aj pri naklepávaní mäsa paličkou. O kvalitnom prevedení drevenej dosky na porciovanie mäsa o veľkosti 40 × 30 cm svedčí aj jeho hrúbka 6 cm .
</p> Buková drevená doska na porciovanie je stávka na istotu <p>Drevené dosky na porciovanie mäsa sa vyrábajú z rôznych druhov dreva, my sme pri výrobe drevenej dosky na krájanie G21 použili drevo bukové pre jeho skvelé vlastnosti.
Na rozdiel od dreva dubového v sebe bukové drevo nemá horkosť, ktorá by sa mohla preniesť na potraviny, ani sa nedá tak ľahko znečistiť a zafarbiť, ako je to napríklad u dreva jaseňového alebo lipového. Buková porciovacia drevená doska je chuťovo neutrálna , tvrdá a odolná aj správne hutná.
</p> Ako sa starať o drevené dosky na krájanie mäsa <p>Aby vám drevená doska na krájanie mäsa vydržala čo najdlhšie, neumývajte ju v umývačke ani nečistite saponátmi. Pri správnej starostlivosti budete mať dosku na porciovanie mäsa v perfektnom stave aj bez použitia chémie. Stačí, keď ju po každom použití opláchnete a necháte uschnúť, krájaciu dosku môžete tiež vyčistiť citrónovou šťavou alebo octom. Dobré je drevenú dosku čas od času naolejovať rastlinným alebo minerálnym olejom, aby drevo nepresychalo.
Hlavné prednosti
Špecifikácie <ul class=„para“>- Materiál: bukové drevo