Strojovo kovaná panvicu. Veľmi silné a ťažké prevedenie. Pred prvým použitím je nutné panva vypáliť. Ideálna na prípravu steakov, prudké restovanie mäsa či zeleniny a grilovanie, vynikajú extrémne tepelnou vodivosťou. Oceľ použitá na výrobu panvíc Ferrum je 100% prírodný materiál. Panvice nie sú opatrené žiadnym umelým nepriľnavým povrchom, sú ekologické a recyklovateľné.
Železné panvice sú vhodné na všetky druhy sporákov vrátane indukcie, ale používaná platňa musí byť väčší ako priemer panvice. Panva sa tak nebude pri prvotnom vypálenie krútiť a deformovať, čím by došlo k poškodeniu a trvalému znehodnoteniu panvy. Najlepší spôsob využitia tejto panvy je na plynovom sporáku.
Na grilovanie na panvici je najlepšie železná kovaná panvu. Čím masívnejšie, tým lepšie.
Pred prvým použitím je nutné panva vypáliť podľa nasledujúcich pokynov, aby nedošlo k jej znehodnoteniu:
Na záložke Video môžete zhliadnuť videonávod na vypálenie panvy.