Forma na koláč kameninový výrobok na pečenie Máločo chutí lepšie ako výborný voňavý koláč. Každá gazdinka ocení túto pomôcku, vďaka ktorej sa dá upiecť tradičný koláč nádherného tvaru. Keramická forma je vhodná na pečenie v elektrických, plynových i mikrovlnných rúrach. Ako sa správne používa forma na koláč? Pri používaní je nutné dodržiavať tieto zásady: formu je potrebné zahrievať pozvoľne neklásť formu na priamy plameň nespôsobiť forme náhle ochladenie (napr. podliatím pokrmu chladnou vodou, či vložením rozohriatej nádoby do studenej vody a pod.) Čo je dobré vedieť o kamenine? Kameninové výrobky sú vypálené na 1250° C. Výrobky z kameniny sa vyznačujú nepriepustnosťou, mrazuvzdornosťou a sú vhodné aj do umývačiek riadu a mikrovlnných rúr. Používané glazúry sú zdravotne nezávadné. Materiál: kamenina Povrchová úprava: glauzúra Rozmery: priemer cca 24 cm, výška cca 7 cm Váha: cca 1,52 kg Vyrobené: na Slovensku