Priemer | 9,5 cm |
Materiál | porcelán |
Farba | fialová |
Tvar | kruhové |
Výška | 4,5 cm |
Vhodné do umývačky | áno |
Vhodné do rúry | do 280°C |
Vhodné do mikrovlnnej rúry | áno |
Vhodné do mrazáku | áno |
Vhodné do chladničky | áno |
Výrobce | Küchenprofi |
POPIS Zapekacia miska od výrobcu Küchenprofi, je vyrobená z odolného porcelánu vo fialovej farbe. Túto misku môžete použiť za zapekanie v rúre až do 280°C . Je vhodná do mikrovlnej rúry, mrazničky, chladničky a môžete ju** umývať v umývačke na riad** . Priemer misky je 9,5 cm a výška 4,5 cm. Zapekacia miska je ideálna na Crème brûlée, ale môžete ju použiť aj na ďalšie dezerty ako je napríklad Soufflé, čokoládový fondán, čokoládová pena, crumble, panna cotta atď. a je vhodná aj na prípravu slaných jedál.
ŠPECIFIKÁCIE Priemer: 9,5 cm
Výška: 4,5 cm
Materiál: porcelán
Farba: fialová
VÝHODY A NEVÝHODY <TABLE> <TBODY> <TR> <TD></TD> <TD>
Zapekacia miska je vyrobená z odolného porcelánu.
Miska je vhodná do rúry, do mikrovlnej rúry, do umývačky, do chladničky aj do mrazničky.
Ideálne na Creme Brulée, Soufflée, čokoládový fondán, slané pokrmy atď.
Túto misku môžete použiť aj na servírovanie.
</TD> </TR> </TBODY> </TABLE> PRAKTICKÉ RADY Vhodné do umývačky: Áno
Vhodné do mikrovlnej rúry : Áno
Vhodné do rúry: Áno, do 280 °C
Vhodné do chladničky : Áno
Vhodné do mrazničky : Áno do – 20 °C
Čo Je Crème brûlée?
Crème brûlée je francúzsky dezert, ktorý sa skladá iba zo 4 inrediencií. Na jeho prípravu vám bude stačiť iba kvalitná smotana na šľahanie, žĺtky, vanilkový lusk, krupicový cukor a hnedý trstinový na flambovanie . Bude sa vám hodiť žiaruvzdorná zapekacia miska zvaná Ramekin a flambovacia pištoľ, ktorá vám pomôže vyriť na povrchu jemného dezerteu chrumkavú kôrku z cukru.
</P> RECEPT NA Crème brûlée <P>Ingrediencie:
250 ml 12% smotany, 250 ml smotany na šľahanie, 1 vanilkový lusk, rozpolený a vyškriabaný, 4 žĺtky, 70 g čo najjemnejšieho cukru krupice + 8 lyžiček na posypanie (na posypanie môžete použiť cukor trstinový)
Postup:
5.** Pečte 25 minút** alebo do chvíle, kedy sa pudingy spevnia. Potom vyberte zapekacie misky z vysokého plechu a nechajte ich približne 3 hodiny chladiť.
6. Každý puding posypte 2 lyžičkami cukru, urovnajte asi na 3 – 6 mm rovnomernú vrstvičku a flambujte flambovacou pištoľou vo vzdialenosti asi 5 cm až 20 cm po dobu 30 sekúnd až 2 minúty, až skaramelizuje.
<IFRAME src=„https://www.youtube.com/embed/3vib5idIADs“ width=„560“ height=„315“ frameborder=„0“ allowfullscreen=„allowfullscreen“></IFRAME>
<H4>ČO ĎALEJ?
Páči sa vám tento produkt? Skvelé! Pridajte ho do košíka a pokračujte v nákupe.
Nevyhovuje vám? Skúste sa pozrieť na ostatné výrobky Küchenprofi alebo na ďalšie podobné produkty.
<STYLE type=„text/css“></STYLE>