Objem | 10 l |
Výrobca | Steba |
Hmotnosť | 3,5 kg |
Príkon | 800 W |
POPIS Univerzálny varič Sous Vide novej generácie.
Sous-Vide je technika pomalého varenia pokrmov, ktorá zachováva ich
živiny a šťavnatosť . Pokrmy sa pripravujú niekoľko hodín pri
teplote nižšej, ako je pod varu. Vákuové varenie** umožňuje zachovanie
vitamínov** , ktoré sa inými druhmi úpravy jedál ničia. Sous-Vide celkom
eliminuje pridávanie tuku , keďže zachováva jedlo svieže a
krehké aj bez omastku. Vaše varenie bude zdravšie a chutné ako
z prvotriednej reštaurácie!
ŠPECIFiKÁCIE Rozmery vonkajšie (vxšxh):
15 × 30 × 22 cm
Hmotnosť: 3,5 kg
Príkon: 800 W
Objem: 10 l
Rozsah merania teploty: 0,5 ˚C
VÝHODY A NEVÝHODY <table> <tbody> <tr>
<td></td> <td> Metóda varenia Sous-Vide umožňuje pomalé
varenie za konštantne nízkej teploty. Vďaka tomu bude váš pokrm mäkkší,
šťavnatý a zachová sa v ňom maximum chutí a vôni.
Jedná sa o zdravé varenie bez zbytočného tuku.
Pokrm si zachová svoju charakteristickú arómu, väčšinu živín a tiež svoju šťavnatosť.
Jedná sa o zdravé varenie bez zbytočného tuku.
Sous-Vide usporí energiu a zároveň špinavý riad.
Presná elektronická regulácia teploty.
Cirkulácia vody pre zaistenie rovnomernej teploty.
Varenie metódou Sous-Vide. Pokrm si zachová všetké chute, vône a vitamíny. Mäso je neobyčajne mäkké a šťavnaté.
Nedochádza k vysušeniu ani oxidácií potravín.
Elektronické ovládanie hrnca je jednoduché a intuitívne.
Čistenie je tiež veľmi jednoduché, pretože všetky potraviny sa pripravujú zavákuované a preto hrniec stačí len opláchnuť a usušiť.
Je možné používať s vákuovými sáčkami od iných výrobcov.
</td> </tr> <tr> <td></td> <td>
V umývačke na riad je možné umyť len plastové časti hrnca.
</td> </tr> </tbody> </table>
Praktické rady </p> Ako to vlastne
funguje? <p>Metóda Sous Vide bola tajomstvom tých najlepších
šéfkuchárov po dlhé roky, teraz je ale dostupné aj pre bežných
užívateľov. Jedná sa o prípravu potravín za nižších teplotách vo
vákuu.
<table> <tbody> <tr> <th width=„31%“></th>
<th width=„1%“> </th> <th width=„31%“></th>
<th width=„1%“> </th> <th width=„31%“></th>
</tr> <tr> <td>
Ochutiť
</td> <th width=„1%“></th>
<td>Zavákuovať </td> <th
width=„1%“></th> <td>Zľahka variť
</td> </tr> <tr> <td> Mäso pripravované vo vákuu si
zachová všetky svoje prírodné chute. Pokiaľ ho ale ešte dobre ochutíte,
prestúpi chuť korenia celým mäsom.
</td> <th width=„1%“> </th> <td>
NNajdôležitejší moment celého postupu – vákuovanie. Týmto krokom
vysajete vzduch zo sáčku, uzavriete ho a zabránite tak, aby chute a aróma
opustili sáčok počas varenia.
</td> <th width=„1%“> </th> <td> Pri tejto metóde
sa ingrediencie varia dlhšie pri nižších teplotách a sú jemnejšie.
Pokiaľ chcete napríklad hovädzie medium rare, nemali by ste prekročiť
teplotu 56,5 °C.
</td> </tr> </tbody> </table>
<iframe src=„https://www.youtube.com/embed/V6gmQnrx1VU“
width=„350“ height=„314“
allowfullscreen=„allowfullscreen“></iframe><iframe
src=„https://www.youtube.com/embed/-ba99W7vxao“ width=„350“
height=„314“ allowfullscreen=„allowfullscreen“></iframe>
ČO ĎALEJ? Páči sa vám tento produkt? Skvelé! Pridajte ho
do košíka a pokračujte v nákupe.
Nevyhovuje vám? Skúste sa pozrieť na ostatné produkty značky Steba alebo na podobné produkty ďalších značiek.