Fondue vymysleli švajčiarski alpskí pastieri, ktorí žili ďaleko od civilizácie a jedli len to, čo si sami vyrobili – chlieb a syr. Teplé syrové omáčky pripravovali z jedného až dvoch druhov syra a vína alebo čerešňovica. Až oveľa neskôr vznikli ďalšie kombinácie.Pre jednoduchú prípravu mäsových fondue sa najlepšie hodí kuracie či chudé bravčové mäso. Nakrájate ho na kocky a vopred ho orestujete na oleji alebo povaríte. Mäsové kúsky potom nabodnite na ihlice a máčate v rozpustenom syre alebo v rôznych omáčkach.Obsah sady:
1× hrniec na fondue nerezový 1× nerezový poklop proti striekaniu 1× chrómový stojan 1× horák 1× kolotoč Akazie 6× keramická miska biela 6× nerezová lyžička na fondue s drevenou rukoväťou 6× nerezová vidlička na fondue s drevenou rukoväťou
Pre zobrazenie viacerých produktov odoberte niektorý z filtrov