Priemer | 12 cm |
Farba | čierna |
Vhodné do umývačky | nie |
Vhodné do rúry | áno, do 250 °C |
Výrobca | Kaiser |
POPIS
</P> <P>Forma na tartaletku z kolekcie La Forme Plus od výrobcu Kaiser má priemer 12 cm. Forma je vyrobená z veľmi kvalitných a odolných materiálov . Má dvojitý, keramický, nepriľnavý povrch a tak veľmi jednoducho uvoľníte upečený korpus od formy. Je vhodná napríklad na tartaletky – plnené košíčky. Forma je odolná proti poškriabaniu pri krájaní.
Má elegantný dizajn, inovatívne materiály a je vyrobená pre najvyššie nároky pečenia. Má mimoriadne nepriľnavý povrch . Formy z kolekcie La Forme Plus aj po niekoľko ročnom používaní vyzerajú stále rovnako ako nové. Spoločnosť Kaiser dáva na nelepivý náter KAIRAMIC® mimoriadnu **záruku až 10 rokov. ŠPECIFIKÁCIE Priemer: ** 12 cm
Priemer vrátane dna : 14,2 cm
**Výška: ** 2,7 cm
Hmotnosť : 81,6 g
Farba : čierna
Materiál : keramický povrch KAIRAMIC®, smaltové oceľové dno
VÝHODY A NEVÝHODY <TABLE> <TBODY> <TR> <TD></TD> <TD>
Forma je vyrobená zo smaltovej ocele.
Má mimoriadne nepriľnavý, dvojitý, keramický povrch.
Forma je odolná proti poškriabaniu pri krájaní.
Vysoká ochrana proti presakovaniu cesta z formy.
Upečené cesto veľmi jednoducho vyklopíte z formy .
Má moderný dizajn, vyrobená z veľmi kvalitných materiálov a je zriadená pre najvyššie nároky na pečenie.
</TD> </TR> </TBODY> </TABLE> <H4>PRAKTICKÉ RADY Vhodné do umývačky: Nie, iba šetrné ručné umývanie
Vhodné do rúry: Áno, do 250°C
<IFRAME src=„https://www.youtube.com/embed/e51LmiPQZrs“ width=„560“ height=„315“ frameborder=„0“ allowfullscreen=„allowfullscreen“></IFRAME>
</P> MANDĽOVÉ TARTALETKY S RICOTTOU A LESNÝM OVOCÍM <P>**Ingrediencie
** 125 g mandľovej dužiny alebo celých mandlí, 50 g ďatlí, tuk na vymazanie
Na krém
200 g ricotty, 200 g kyslej smotany, 1 lyžica vanilkového cukru, kôra z 1 BIO citrónu
Na ozdobu
javorový sirup, lesné ovocie (maliny, ostružiny, čučoriedky atd.)
Postup
1. Mandľovú dužinu alebo celé mandle spolu s ďatľami dajte do kuchynského robota alebo do food processora a mixujte pokiaľ nevznikne jemná posýpka. Táto posýpka bude pekne lepivá a bude sa s ňou skvele pracovať ako s plastelínou. Ďatle túto hmotu pekne zdravo osladia.
**2. ** Rozohrejte si rúru na 160°C a ľahko si vymažte tukom košíčky na tartaletky. Z tohoto množstva pripravíte 4 košíčky o priemere 9 cm. Mandľové cesto rovnomerne rozdeľte do 4 košíčkov a prstami rozprestrite po celej ploche. Nie je nutné, ani žiadúce, aby ste mandľovú hmotu príliš utláčali, snažte sa ju nechať trošku prevdzušnenú. Dajte piecť do rúry na 35 – 40 minút do zlatova. Po upečení tartaletky vyklopte z formičiek a nechajte pekne vychladnúť.
**3. ** Na krém jednoducho zmiešajte všetky ingrediencie na krém a môžete rovnomerne rozdeliť do vychladnutých košíčkov. Tento krok nechajte až tesne pred servírovaním, aby vám tartaletky nezvhli. Ozdobte lesným ovocím a pokvapkajte javorovým sirupom.
Zdroj receptu a obrázku k receptu: https://kitchenette.cz/…e-tartaletky
ČO ĎALEJ?
Páči sa vám tento produkt? Skvelé! Pridajte ho do košíka a pokračujte v nákupe.
Nevyhovuje vám? Skôste sa pozrieť na ostatné výrobky Kaiser alebo na ďalšie podobné produkty.
<STYLE type=„text/css“></STYLE>