POPIS Zapekacia misa z kolekce Modern Classicsod výrobcu Emile Henry je vyrobená zo špeciálnej burgunskej keramiky, ktorá je odolná proti nárazom, poškriabaniu a teplotným šokom . Odolá teplotám až do 250°C a môžete ju dať z mrazničky priamo do rúry, bez toho aby popraskala. Táto zapekacia misa má oválny tvar so zaoblenými rohmi a je vybavená dvomi úchytmi pre pohodlnú manipuláciu. Je ideálna na prípravu lasagní, morských plodov, gratinovaných zemiakov, na musacu (musaca je tradičný zapekaný pokrm pochádzajúci z Balkánu a Blízkeho Východu, známe je grécka musaka, ktorá sa skladá z vrstiev mletého mäsa poduseného s cibuľou a cesnakom, baklažánu, rajčín a bešamelovej omáčky), sladkých nákypov atď.
</p> <p>Emile Henry je rodinná firma. Zapekacia misa je
vyrobená ručne podľa generáciami overených postupov a má krásny
francúzsky dizajn, vďaka ktorému môžete jedlo v mise rovno servírovať.
Farby sú stále a jedná sa o precízny ručný riad. Výhodou keramickej
zapekacej misy je rovnomerné vedenie tepla a misa
udrží pokrm dlho teplý . Zapekacie misy Emile Henry sú
stohovateľné a tak v skrini pri skladovaní ušetríte miesto.
ŠPECIFIKÁCIE Dĺžka: 35,5 cm
Šírka: 23 cm
Materiál: keramika
Farba: červená, biela
Záruka: 10 rokov na výrobné vady
VÝHODY A NEVÝHODY <table> <tbody> <tr>
<td></td> <td> Vysoká forma je vyrobená zo špeciálnej
burgunskej keramiky, ktorá je odolná proti poškriabaniu, nárazom a
teplotným šokom .
Vyrobené ručne.
Krásny francúzsky dizajn.
Farby sú stále.
Zapekacia misa je vhodná do rúry, do mikrovlnej rúry, do umývačky, do chladničky aj do mrazničky.
Ideálne na sladké nákypy, gratinované zemiaky, lasagne, morské plody,
musacu atď.
</td> </tr> </tbody> </table> PRAKTICKÉ RADY
Vhodné do umývačky: Áno
Vhodné do mikrovlnej rúry : Áno
Vhodné do rúry: Áno, do 250 °C
Vhodné do chladničky : Áno
Vhodné do mrazničky : Áno do – 20 °C
<style></style>
<iframe src=„https://www.youtube.com/embed/9-m6OYinFIY“ width=„560“ height=„315“ frameborder=„0“ allowfullscreen=„allowfullscreen“></iframe>
<iframe src=„https://www.youtube.com/embed/QgOcOFCC-qo“ width=„560“ height=„315“ frameborder=„0“ allowfullscreen=„allowfullscreen“></iframe>
</p> RECEPT NA GRATINOVANÉ SMOTANOVÉ ZEMIAKY <p>800 g zemiakov 400 ml smotany (31%), 100 g parmezánu / syru Grana Padano, soľ, čierne korenie, muškátový oriešok
**Postup:
** 1. Zemiaky olúpte a nakrájajte na tenké plátky.
2. Smotanu ochuťte soľou, čiernym korením a troškou muškátového oriešku. Pridajte strúhaný parmezán a zamiešajte.
3. Zemiaky naskládajte do pekáča a zalejte ochutenou smotanou.
4. Pečte v rúre vyhriatej na 170°C cca 40 minút (dozlatova).
<iframe src=„https://www.youtube.com/embed/XrOASWZyoew“
width=„560“ height=„315“ frameborder=„0“
allowfullscreen=„allowfullscreen“></iframe>
ČO ĎALEJ? Páči sa vám tento produkt? Skvelé! Pridajte ho
do košíka a pokračujte v nákupe.
Nevyhovuje vám? Skúste sa pozrieť na ostatné výrobky Emile Henry alebo
na ďalšie podobné produkty.
<style type=„text/css“></style>