Prémiová bezlepková zmes na pečenie od českého výrobcu je zmiešaná zo sypkých ingrediencií tej najvyššej kvality. Všetky suroviny sú veľmi starostlivo vyberané a spracované v oddelenej výrobni. Postup:. 200 g mäkkého tvarohu a 4 vajcia zmiešajte vo väčšej mise dohladka, najlepšie pomocou ručného mixéra. Do misy prisypte zmes na bezlepkový chlieb a môžete pridať aj obľúbené oriešky. Dobre premiešajte a nechajte 5 minút odstáť. Potom vytvarujte vyšší bochník chleba, dlhý podľa formy, v ktorej sa bude piecť. Pečte cca 60 minút v rúre vyhriatej na 165 ° C. Upečený chlieb nechajte úplne vychladnúť na mriežke. Zloženie:. slnečnicová múka, ľanová múka zlatá, tekvicové semienko, psyllium, chia semienko, slnečnicové semienko, ľanové semienko, soľ, prášok do pečiva bez lepkuEnergetická hodnota (kJ/kcal): 1818/434 Výživové hodnoty v 100 g výrobku:. Tuky: 32 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 4,1 gSacharidy: 13 g z toho cukor 1 gBielkoviny: 17 gSoľ: 6,4 g Dvojnásobná radosť a úžitok. S minimom úsilia stvoríte delikatesu, ktorou očaríte pri každej párty či rodinnom stretnutí. Uzatvárateľnú sklenenú nádobu využijete následne v kuchyni na uskladnenie sypkých surovín či semienok. Všetky prísady sú v priehľadnej nádobe nasypané tak, aby sa mohli dobre vysypať von, ale aj pekne vyzerali. Kúpite tak aj perfektný darček pre priateľov či blízkych, ktorí majú radi dobré jedlo, a nielen pre tých, ktorí držia bezlepkovú diétu. Jedlo je pôžitok, nie počítanie kalórií!. To je motto jedného zo zakladateľov firmy, špičkového kuchára Roberta Chejna. Zmesi na pečenie Fat Brothers sú pripravované podľa osvedčených receptov na lahôdky, ktoré servírujú v reštaurácii hotela Chateau Kotěra. V praktickom darčekovom pohári sú namiešané sypké ingrediencie, s ktorými je naozaj radosť pracovať. Žiadny z produktov neobsahuje konzervanty ani umelé dochucovadlá. Do zmesí na pečenie Fat Brothers v darčekových pohároch následne stačí pridat 1–4 ingredience, dobre premiešať a o chvíľu máte hotový vynikajúci dezert alebo chutný chlieb.Uprostred anglickej záhrady neďaleko Kolína nájdete krásny zámocký hotel Chateau Kotěra s vynikajúcou reštauráciou, odkiaľ nápady na nové zmesi vychádzajú. Prevádzkovateľom a zároveň i manažérom reštaurácie je totiž milovník dobrého jedla, zakladateľ legendárnej La Provence a špičkový kuchár Robert Chejn, takisto jeden zo zakladateľov značky Fat Brothers.