Druh | zapekacie misy;kruhové;na creme brulee |
Priemer | 9 cm |
Materiál | kamenina |
Objem | 200 ml |
Farba | čierna |
Výška | 5 cm |
Vhodné do umývačky | áno |
Vhodné do rúry | do 220°C |
Vhodné do mikrovlnnej rúry | áno |
Výrobce | KJ Collection |
POPIS
</P> <P>Zapekacia miska Ramekin (vo francúzštine Ramequin) od výrobcu KJ Collection je** vyrobená z kameniny** . Zapekacia miska je ideálna na Crème brûlée, ale môžete ju použiť aj na ďalšie dezerty ako je napr. Soufflé, čokoládový fondán, čokoládová pena, crumle, panna cotta atď. a je vhodná aj na prípravu slaných dobrôt. Forma je vhodná do umývačky riadu, do mikrovlnej rúry, aj do rúry do 220°C.
Vonkajšia časť zapekacej misky je čierna a vnútorná má krémovú farbu. Priemer misky je 9 cm, výška 5 cm a objem 200 ml.
ŠPECIFIKÁCIE Priemer: 9 cm
Výška: 5 cm
Objem: 200 ml
Materiál: kamenina
Farba: čierna, krémová
VÝHODY A NEVÝHODY <TABLE> <TBODY> <TR> <TD></TD> <TD>
Zapekacia miska je vyrobená z kameniny.
Krásny moderný dizajn.
Ideálny na Creme Brulée, Soufflée, čokoládový fondán, slané pokrmy atď.
Vhodné do umývačky riadu, mikrovlnej rúry aj do rúry 220°C.
</TD> </TR> </TBODY> </TABLE> PRAKTICKÉ RADY Vhodné do rúry: Áno, do 220°C
Vhodné do umývačky riadu: Áno
Vhodné do mikrovlnej rúry : Áno
Čo je Crème brûlée
Crème brûlée je francúzský dezert, ktorý sa skladá iba zo 4 ingrediencií. Na jeho prípravu vám bude stačiť iba kvalitná smotana na šľahanie, žĺtky, vanilkový lusk, krupicový cukor a hnedý trstinový cukor na flambovanie . Bude sa vám hodiť zvaná Ramekin a flambovacia pištoľ, ktorá vám pomôže vytvoriť na povrchu jemného dezertu chrumkavú kôrku z cukru.
</P> Recept na Crème brûlée <P>250 ml 12% smotany, 250 ml smotany na šľahanie, 1 vanilkový lusk – rozpolený a vyškriabaný, 4 žĺtky, 70 g čo najjemnejšieho cukru krupice + 8 lyžičiek na posypanie (na posypanie môžete použiť trstinový cukor)
Postup:
5.** Pečte 25 minút** alebo do chvíle, kedy pudingy spevnia. Potom vyberte zapecie misky z vysokého plechu a nechajte ich približne 3 hodiny chladiť.
6. Každý puding posypte dvoma lyžičkami cukru, urovnajte ho asi na 3 – 6 mm rovnomernú vrstvu a opáľte ju flabovacou pištoľou vo vzdialenosti asi 5 cm až 20 cm po dobu 30 sekúnd až 2 minúty, kým skaramelizuje.
<IFRAME src=„https://www.youtube.com/embed/3vib5idIADs“ width=„560“ height=„315“ frameborder=„0“ allowfullscreen=„allowfullscreen“></IFRAME>
ČO ĎALEJ?
Páči sa vám tento produkt? Skvelé! Pridajte ho do košíka a pokračujte v nákupe.
Nevyhovuje vám? Skôste sa pozrieť na ostatné výrobky KJ Collection alebo na ďalšie podobné produkty.
<STYLE type=„text/css“></STYLE>