Druh | zapekacie misy;kruhové;na creme brulee |
Priemer | 10,5 cm |
Materiál | keramika |
Objem | 250 ml |
Farba | červená |
Výška | 6 cm |
Vhodné do rúry | áno, do 270°C |
Vhodné do mikrovlnnej rúry | áno |
Vhodné do mrazáku | áno |
Vhodné do chladničky | áno |
Výrobca | Emile Henry |
POPIS Zapekacia miska Ramekin (vo francúzštine Ramequin) od výrobcu Emile Henry je vyrobená zo špeciálnej burgunskej keramiky, ktorá je odolná proti nárazom, poškiabaniu a teplotným šokom . Odolá teplotám od –20°C do 270°C a môžete ju dať z mrazničky priamo do rúry, bez toho aby popraskala. Zapekacia miska je ideálna na Crème brûlée, ale môžete ju použiť aj na ďalšie dezerty ako je napr. Soufflé, čokoládový flan, čokoládová pena, crumle, panna cotta atď. a je vhodná aj na prípravu slaných dobrôt.
</p> <p>Emile Henry je rodinná firma. Miska na Creme Brulée je** vyrobená ručne** podľa generáciami overených postupov a má krásny francúzsky dizajn s netradičným tvarom . Farby sú prírodné a jedná sa o precíznu prácu. Miska je vhodná do chladničky, mrazničky, mikrovlnej rúry, rúry aj do umývačky na riad. Priemer misky je 10,5 cm, výška 6 cm a objem 0,25 l. Výhodou keramickej zapekacej misky je rovnomerné vedenie tepla a miska** udrží pokrm dlho teplý** .
Expedujeme do dvoch pracovných dní od objednania. ŠPECIFIKÁCIE Priemer: 10,5 cm
Výška: 6 cm
Objem: 0,25 l
Materiál: keramika
Farba: granátová
Záruka: 10 rokov na výrobné vady
VÝHODY A NEVÝHODY <table> <tbody> <tr>
<td></td> <td> Zapekacia miska je vyrobená zo špeciálnej
burgunskej keramiky, ktorá je odolná proti poškriabaniu, nárazom a
teplotným šokom .
Ručne vyrobená.
Netradičný tvar, krásny francúzsky dizajn.
Miska Ramekin je vhodná do rúry, do mikrovlnky, do umývačky, do chladničky aj do mrazničky.
Ideálne na Creme Brulée, Soufflée, čokoládový flan, slané pokrmy
atď.
</td> </tr> </tbody> </table> PRAKTICKÉ RADY
Vhodné do umývačky: Áno
Vhodné do mikrovlnej rúry : Áno
Vhodné do rúry: Áno, do 270 °C
Vhodné do chladničky : Áno
Vhodné do mrazničky : Áno do – 20 °C
<iframe src=„https://www.youtube.com/embed/QgOcOFCC-qo“
width=„560“ height=„315“ frameborder=„0“
allowfullscreen=„allowfullscreen“></iframe>
Čo je Crème brûlée Crème brûlée je francúzský dezert,
ktorý sa skladá iba zo 4 ingrediencií. Na jeho prípravu vám bude stačiť
iba kvalitná smotana na šľahanie, žĺtky, vanilkový lusk,
krupicový cukor a hnedý trstinový cukor na flambovanie . Bude sa
vám hodiť zvaná Ramekin a flambovacia pištoľ, ktorá vám pomôže
vytvoriť na povrchu jemného dezertu chrumkavú kôrku z cukru.
</p> Recept na Crème brûlée <p>250 ml 12% smotany, 250 ml smotany na šľahanie, 1 vanilkový lusk – rozpolený a vyškriabaný, 4 žĺtky, 70 g čo najjemnejšieho cukru krupice + 8 lyžičiek na posypanie (na posypanie môžete použiť trstinový cukor)
Postup:
5.** Pečte 25 minút** alebo do chvíle, kedy pudingy spevnia. Potom vyberte zapecie misky z vysokého plechu a nechajte ich približne 3 hodiny chladiť.
6. Každý puding posypte dvoma lyžičkami cukru, urovnajte ho asi na 3 – 6 mm rovnomernú vrstvu a opáľte ju flabovacou pištoľou vo vzdialenosti asi 5 cm až 20 cm po dobu 30 sekúnd až 2 minúty, kým skaramelizuje.
<iframe src=„https://www.youtube.com/embed/3vib5idIADs“
width=„560“ height=„315“ frameborder=„0“
allowfullscreen=„allowfullscreen“></iframe>
ČO ĎALEJ? Páči sa vám tento produkt? Skvelé! Pridajte ho
do košíka a pokračujte v nákupe.
Nevyhovuje vám? Skôste sa pozrieť na ostatné výrobky Emile Henry alebo
na ďalšie podobné produkty.
<style type=„text/css“></style>