Výrobca | WOLL |
Materiál | Hliník |
Priemer | 18 cm |
Vlastnosti | Vhodné do umývačky |
Typ produktu | Hrniec |
Vlastnosti|1 | Vhodné na indukciu |
Vlastnosti|2 | S pokrievkou |
Vlastnosti|3 | Vhodné do rúry |
Woll Diamond Lite Nepriľnavá rajnica, 18 cm Pri príprave soté z kuracieho mäsa alebo bravčové bábiky sa nezaobídete bez kvalitného nepriľnavého kastróla. Tento kastról z kolekcie Diamond Lite je vhodný aj na indukcii a vďaka odolnej rukoväti, je možné aj pripravovaný pokrm v kastróle vložiť do rúry.
<iframe src=„//www.youtube.com/embed/IS1aBnCJnlQ“ width=„560“
height=„314“ allowfullscreen=„allowfullscreen“></iframe>
Povrch Nepriľnavý povrch je nanášaný v 4 vrstvách a je
vypaľovaný pri teplote nad 400 °C, dokonale sa tak spojí s tvrdeným
podkladom, čo výrazne zvýši jeho odolnosť mechanickému poškodeniu. Vďaka
dômyselnej technológii nanášania nepriľnavého povrchu možno panvicu
umývať aj v umývačke riadu.
Dno Revolučná technológia použitá v kolekcii Diamond Lite umožnila, aby
výrobky boli mimoriadne ľahké, ale nestratili ani kúsok na svojej odolnosti.
Hrúbka dna, ktoré je vhodné aj pre indukčné povrchy je približne 8 mm,
táto hrúbka dna umožňuje optimálnu distribúciu tepla a navyše sa pri
vyšších teplotách neskrúti. Táto edícia má tiež spodnú hranu dna
z nerezovej ocele, pre účinnejší prenos tepla.
Rukoväť Ergonomická rukoväť, ktorá vám presne padne do
ruky, je možné vložiť aj do rúry o maximálnej
teplote 250 °C, rukoväť je tiež pevne spojená
s telom nepriľnavého riadu.
<hr /> O spoločnosti Woll Založenie spoločnosti Norbert Woll
GmbH sa datuje k roku 1979, ale predaj nepriľnavého
riadu zastrešené pod touto značkou začal ešte 5 rokov pred založením
spoločnosti. Pod menom Woll si predstavíte sadu kuchynského
riadu, ktorá vzniká originálnou technikou
odlievania hliníka a následnému spracovaniu pomocou
ľudskej ruky už od roku 1983. Táto technika sa za viac ako
30 rokov od jej existencie nepresunula z Nemecka ani sa
výrazne nezmenila. Preto sú nepriľnavé panvice, hrnce a
rajnice značky Woll pojmom kvality pri varení.