Po vytiahnutí chladiča z mrazničky ho stačí nasunúť na fľašu, obsah sa vychladí za niekoľko minút a zostane studený po dobu niekoľkých hodín. Gélová náplň navyše obmedzuje tvorbu kondenzu.
;
Manžetové chladiče Vacu Vin
Účinná gélová náplň obmedzujúca tvorbu kondenzu, ktorá sa na rozdiel
od vody rýchlejšie zamrazí a dlhšie ostáva chladná
Jednoduché nasunutie na fľašu
Obsah ochladí za niekoľko minút a účinok chladenia bude
niekoľko hodín
;
Správne teploty vína
Enológovia všetci súhlasia s podstatným faktom: nič neovplyvňuje chuť vína tak, ako teplota. Z tohto dôvodu je nevyhnutné servírovať za účelom získania maximálneho pôžitku víno pri ideálnej teplote:
Bordeaux červené vína: 16 – 18 °C
Burgundské červené vína: 14 – 17 °C
Mladé, jemné a ľahké červené vína: 12 – 14 °C
Suché biele vína: 8 – 12 °C
Sladké vína: 6 – 8 °C
Šampanské: 7 – 10 °C
Ružové vína: 8 – 11 °C;
Pre zobrazenie viacerých produktov odoberte niektorý z filtrov