Výrobca | tectake |
Farba | čierna |
Materiál | litina |
Deväťstupňová súprava riadu „Holandská rúra“ je vyrobená z liatiny a zabalená v drevenej krabici spoločne s panvicou a rajnicou. V tradičnej Holandskej rúre zvládnete pripraviť chutné jedlá prakticky kdekoľvek. Liatina rovnomerne rozvádza teplo po celom hrnci, jedlo je tak zahrievané zo všetkých strán. Hrniec, pekáč, panvica, rajnica, zdvihák veka i rúra – s našou súpravou riadu ste vždy pripravení na výlet aj dlhšie kempovanie. Aj v prírode tak môžete pohodlne variť, vyprážať, restovať a dokonca aj piecť.
PŘEDNOSTI • Deväťstupňová súprava riadu „Holandská rúra“ • Vhodná pre varenie na otvorenom ohni, drevenom uhlí aj v popole • Vhodná na varenie, pečenie i vyprážanie • Zabalená v praktickej drevenej krabici pre ľahký transport • Pevná a hrubostenná • Výrobce: čierna
TECHNICKÉ SPECIFIKACE • Hrniec s ušami: ø cca 25 cm, výška 10 cm • Stojan na hrniec: ø cca 20 cm, výška asi 5 cm • Zdvihák veka: Dĺžka asi 43 cm • Rajnica: ø 19 cm, výška 9 cm • Panvica: ø 29,5 cm / výška: 5 cm • Grilovací pekáč: cca 50 × 23,5 cm, hrúbka 1,5 cm • Prenosná drevená krabica: 55 × 24 × 34,5 cm
OBSAH BALENÍ 1 hrniec s ušami • 2 veká • 1 rajnica • 1 stojan na hrniec • 1 panvica • 1 zdvihák veka • 1 grilovací pekáč • 1 drevená krabica
UPOZORNĚNÍ Na čistenie nepoužívajte tvrdé ani špicaté predmety. Najlepší spôsob, ako odstrániť hrubé zvyšky potravín, je špongiou alebo štetkou. Nepoužívajte drsné čistiace prostriedky. Po očistení sa uistite, že súprava dobre zaschla. Ak hrnce, panvice a taniere nie sú dlhšiu dobu používané, odporúčame namazať vnútro kvalitným kuchynským olejom, vložiť do neho list kuchynského papiera a úplne nezavrieť veko. Upozornenie: liatinové hrnce by sa mali vypáliť pred prvým použitím: nádobu očistite horúcou vodou. Potom potrite tukom a vložte do rúry na 1 hodinu pri 200 ° C. Vytrite zostávajúce tuk. Toto ošetrenie pravidelne opakujte, aby sa póry vyplňovali a nádoba bola optimálne chránená pred hrdzou.