Priemer | 22 cm |
Materiál | silikón |
Farba | červená |
Vhodné do umývačky | áno |
Vhodné do rúry | do 260°C |
Vhodné do mikrovlnnej rúry | áno |
Vhodné do mrazáku | áno |
Vhodné do chladničky | áno |
Výrobca | Kaiser |
POPIS Forma na bábovku ** je vyrobená z odolného silikónu. Tento materiál je flexibilný, zdravotne nezávadný, tepelne odolný, jednoducho sa čistí a upečený korpus sa **pohodlne vyklápa .
Formu môžete umývať v umývačke riadu, používať v rúre do 260°C, v mikrovlnej rúre, v chladničke a v mrazničke do –40°C. Úchopy sú vybavené bodkami, ktoré bránia zošmyknutiu.
**ŠPECIFIKÁCIE Priemer: ** 22 cm
Hmotnosť: 283 g
Farba : červená
Materiál : silikón
VÝHODY A NEVÝHODY <TABLE> <TBODY> <TR> <TD></TD> <TD>
Forma je vyrobená z tepelne odolného silikónu, ktorý je flexibilný a zdravotne nezávadný.
Jednoduché vyklápanie a čistenie.
Protišmykové úchopy.
Vhodné do rúry, mikrovlnej rúry, chladničky, mrazničky a do umývačky riadu.
</TD> </TR> </TBODY> </TABLE> <H4>PRAKTICKÉ RADY Vhodné do umývačky riadu : Áno
Vhodné do rúry: Áno, do 260 °C
Vhodné do mikrovlnej rúry: Áno
Vhodné do chladničky: Áno
Vhodné do mrazničky: Áno, do – 40 °C
</P> RECEPT NA KLASICKÚ DVOJFAREBNÚ BÁBOVKU <P>**Ingrediencie
** 6 vajec, 300 g cukru krupice, 180 g masla + na vymazanie formy, 250 ml vlažného plnotučného mlieka alebo smotany, 1 sáčok vanilkového cukru, 450 ghrubej múky + na vysypanie formy, 1 sáčok kypriaceho práčku do pečiva, 3 lyžice kakaa, múčkový cukor na posypanie
Postup
Zdroj receptu a obrázku k receptu: www.apetitonline.cz
</P> VLÁČNA JABLKOVÁ BÁBOVKA S ORECHAMI <P>Ingrediencie
100 g hrozienok, 100 ml rumu alebo brandy, 225 g zmäknutého masla + na vymazanie formy, 200 g trstinového cukru, 4 stredne veľké vajcia (o izbovej teplote), 4 lyžice plnotučného mlieka, 300 g hladkej múky, 1 lyžička jedlej sódy, 1 lyžička kypriaceho prášku do pečiva, 2 lyžičky mletej škorice, štipka soli, 150 g vlašských orechov (nasekaných na hrubo), 2 jablká (zbavené jadierok, olúpané, nastrúhané)
Na polevu
100 g trstinového cukru, 2 lyžice masla, 100 ml smotany na šľahanie (31 – 33 %), 50 g vlašských orechov (nasekaných na hrubo)
Postup
Zdroj receptu a obrázku k receptu: www.apetitonline.cz
ČO ĎALEJ?
Páči sa vám tento produkt? Skvelé! Pridajte ho do košíka a pokračujte v nákupe.
Nevyhovuje vám? Skúste sa pozrieť na ostatné výrobky Kaiser alebo na ďalšie podobné produkty.
<STYLE type=„text/css“></STYLE>