Ideálna misa na šľahanie vaječných bielkov. Vďaka medenému povrchu, ktorý reaguje s bielkami počas šľahania, vznikne oveľa stabilnejší sneh než v bežnej miske. Guľaté dno je optimálne na miešanie ingrediencií z vášho receptu. V ponuke sú misy v dvoch vyhotoveniach – s bronzovým uchom pre väčšiu stabilitu alebo s bronzovými krúžkami na zavesenie. Na odloženie je potom ideálny stojan z nehrdzavejúcej ocele, ktorý sa predáva osobitne.
Postup:
Meď reaguje s bielkom a uvoľňuje ióny, ktoré zabraňujú prešľahaniu. Vaječný bielok našľahaný v medenej mise je mierne žltkastý a stabilnejší než pri šľahaní v mise z iného materiálu.
<STRONG>Ako používať medený riad Mauviel:**
Pred prvým použitím a po každom použití umyte riad horúcou vodou so saponátom, opláchnite a osušte.
Riad nie je vhodný do umývačky! Údržba:
Pre zobrazenie viacerých produktov odoberte niektorý z filtrov