Medený omáčnik s vnútornou vrstvou z nerezovej ocele a rukoväťou z nerezovej ocele. Výborne sa hodí na prípravu rôznych omáčok, či už zeleninových, smotanových alebo krémových. Tento omáčnik je veľmi všestranný, môžete ho použiť aj na prípravu menších porcií jedla ako sú cestoviny, ragú alebo na uvarenie zeleniny pri príprave zeleninového pyré. Dostupné varianty: Priemer 14 cm, výška 8 cm, objem 1,1 l Priemer 16 cm, výška 9 cm, objem 1,8 l Priemer 18 cm, výška 10 cm, objem 2,5 l Priemer 20 cm, výška 11 cm, objem 3,2 l Francúzsky výrobca Mauviel1830 vždy hľadí predovšetkým na inovácie. Vznik kolekcie M'3S má v sebe myšlienku na dostupný medený riad, ktorý je vyrobený kombináciou brúsenej medi, hliníka a nerezovej ocele. Práve táto kombinácia umožňuje skvelé vedenie tepla ale aj čistenie vnútorného povrchu samotného riadu. Hrúbka 2 mm Nevhodné do umývačky Vhodné do rúry Nevhodné na indukciu Nerezová oceľ vnútri riadu pre jednoduché čistenie Telo z medi a hliníka pre skvelé vedenie tepla V roku 1830 založil Ernst Mauviel v normandskom meste Villedie-les-Poeles manufaktúru, ktorá sa zamerala na výrobu medeného riadu. Mauviel sa už od začiatku zaradil medzi výrobcov nielen pre profesionálov (okrem iného vybavoval i kuchyne Titanicu). Práve pre svoju kvalitu, výnimočné remeselné spracovanie a v neposlednom rade aj skvelý dizajn, sa stal číslom jedna aj pre nadšených domácich kuchárov. Skladba materiálov. Vnútorná vrstva je tvorená 16% nerezovej ocele, ktorá zaisťuje ľahké čistenie. Telo riadu je tvorené 64% hliníka, vďaka ktorému panvica skvele vedie teplo. Perfektný dizajn a prevedenie má na svedomí 20% medi. Využitie. Riad z kolekcie M'3S je vhodný na sklokeramické, plynové ale aj elektrické sporáky, vďaka rukoväti z liatej nerezovej ocele sa nebojte tento riad vložiť i do rúry. Gratinovanie nikdy nebolo jednoduchšie. Rukoväť. Z liatej nerezovej ocele, ktorá skvele padne do ruky a vďaka nej je manipulácia s riadom veľmi jednoduchá a zábavná. Pred prvým použitím a po každom použití umyte riad horúcou mydlovou vodou, opláchnite a osušte. varenie soľ pridávajte až potom, čo sa voda začne variť neprehrievajte prázdny hrniec či panvicu, došlo by k nevratnému poškodeniu varte vždy na nízky či stredný výkon sporáku používaním môže povrch nádoby zmeniť farbu, čo však nemá vplyv na jej vlastnosti na plynovom sporáku dbajte na to, aby plamene nešľahali mimo dno nádoby údržba nepoužívajte bielidlá pri prichytení jedla nechajte riad odmočiť v teplej mydlovej vode výrobok môžete umývať v umývačke riadu, vyvarujte sa však používaniu príliš agresívnych prostriedkov