Výrobca | BERGHOFF |
Material | Litina, keramika |
Výška balení ( cm ) | 46 |
Délka balení ( cm ) | 52.5 |
Šířka balení ( cm ) | 56 |
Keramický gril RON od belgickej značky BergHOFF je vyrobený zo hrubostennej tepelne odolné keramiky
Týmto grilom sa hovorí Kamado, dokonale kombinujú funkcie grilu, pece a
udiarne v jednom.
Kamado výrazne rozširuje možnosti prípravy tých najrôznejších
pokrmov.
Nie je to len vonkajší gril, ale kompletná vonkajšia kuchyne.
Okrem tradičného grilovanie, môžete celkom jednoducho tiež údiť, pomaly
variť, piecť pizzu, chlieb aj koláč.
Všetko vďaka jedinečným vlastnostiam keramického plášťa, ktorý
akumuluje teplo oveľa lepšie ako kov a udrží vnútri grilu teploty až do
350 ° C.
Teplotu môžete ľahko regulovať a to horným ľubovoľne ovládateľným
komínom i spodným prívodom vzduchu.
Na nerezovom rošte s priemerom 33,5 cm hravo obslúžite až 6 osôb
naraz.
Len tie najlepšie materiály a precízne spracovanie od značky BergHOFF
zaisťujú dlhú životnosť grilu.
Viac o griloch typu KAMADO
Kamado je keramický gril v tvare vajca, pôvodne objavený v Japonsku,
ktorý je nenadarmo čím ďalej viac obľúbený po celom svete.
V keramickom grilu možno aj v zime udržiavať teplotu od 70 ° C do 350 °
C aj po niekoľko hodín.
Teplotu v grile možno vďaka regulovateľnému prívodu a odvodu vzduchu
jednoducho ovplyvniť a regulovať.
Jednoznačne najlepším palivom pre vykúrenie keramického grilu je potom
drevené uhlie.
Svoj tvar nemajú tieto opekanie len tak. Akonáhle zatvorte veko, dochádza
vnútri k dokonalej cirkuláciu horúceho vzduchu a jedlo sa tak pripravuje
úplne rovnomerne zo všetkých strán.
Keramika odráža teplo, ktoré vzniká horením dreveného uhlia, vytvára
rovnomerné prúdenie vzduchu a vďaka tomu majú pokrmy neprekonateľnú chuť,
zostávajú krehké a šťavnaté.
Vďaka regulovateľnému odvodu vzduchu komínom, možno, ak máte radi, ľahko
docieliť tiež obľúbené dymové chuti mäsa, ktorá navyše vnútri
keramických grilov nevzniká nezdravým přepalováním tukov.
Kvalitná keramika s dvojvrstvovým smaltovaným povrchom zaistia vysokú
odolnosť proti vonkajším vplyvom. Zároveň perfektne izoluje a vďaka tomu
spaľuje až o polovicu menej uhlia než klasické opekanie.
Pokrmy, ktoré možno pripravovať na KAMADO griloch
steaky, bábiku, bôčik, celé kurča, krídelká, stehienka, rebierka
trhané mäso, burgery
kôrovce, mäkkýše
grilovanú zeleninu, syry
údený losos, ryby, údená rebrá
pečienku či grilované zemiaky
pizzu
chleba
a mnoho ďalších
Pre dopravu nie je možné využiť službu Balíkovny!