Výrobca | Emile Henry |
Typ produktu | Zapekacia miska |
EAN | 3289313440131 |
POPIS Set zapekacích misiek Creme Brulée (francúzsky dezert podobný pudingu s cukrovou polevou) od výrobcu Emile Henry sú vyrobené zo špeciálnej burgunskej keramiky, ktorá je odolná proti nárazom, poškiabaniu a teplotným šokom . Odolajú teplotám od –20°C do 270°C a môžete ich dať z mrazničky priamo do rúry, bez toho aby popraskali. Zapekacie misky sú ideálne na Crème brûlée, ale môžete ich použiť aj na ďalšie dezerty alebo na prípravu slaných dobrôt.
</p> <p>Emile Henry je rodinná firma. Misky na Creme Brulée sú** vyrobené ručne** podľa generáciami overených postupov a má krásny francúzsky dizajn s netradičným tvarom . Farby sú prírodné a jedná sa o precíznu prácu. Miska je vhodná do chladničky, mrazničky, mikrovlnej rúry, rúry aj do umývačky na riad. Výhodou keramickej zapekacej misky je rovnomerné vedenie tepla a miska** udrží pokrm dlho teplý Expedujeme do dvoch pracovných dní od objednania. ŠPECIFIKÁCIE Balenie obsahuje:**
2 x Zapekacia miska na Creme Brulée Emile Henry granátová 13 cm
Priemer: 13 cm
Výška: 3 cm
Objem: 0,25 l
Materiál: keramika
Farba: granátová
Záruka: 10 rokov na výrobné vady
VÝHODY A NEVÝHODY <table> <tbody> <tr>
<td></td> <td> Zapekacie misky sú vyrobené zo špeciálnej
burgunskej keramiky, ktorá je odolná proti poškriabaniu, nárazom a
teplotným šokom .
Ručne vyrobené.
Netradičný tvar, krásny francúzsky dizajn.
Misky Creme Brulee sú vhodné do rúry, do mikrovlnky, do umývačky, do chladničky aj do mrazničky.
Ideálne na Creme Brulée, Soufflée, čokoládový flan, slané pokrmy
atď.
</td> </tr> </tbody> </table> PRAKTICKÉ RADY
Vhodné do umývačky: Áno
Vhodné do mikrovlnej rúry : Áno
Vhodné do rúry: Áno, do 270 °C
Vhodné do chladničky : Áno
Vhodné do mrazničky : Áno do – 20 °C
<iframe src=„https://www.youtube.com/embed/QgOcOFCC-qo“
width=„560“ height=„315“ frameborder=„0“
allowfullscreen=„allowfullscreen“></iframe>
Čo je Crème brûlée Crème brûlée je francúzský dezert,
ktorý sa skladá iba zo 4 ingrediencií. Na jeho prípravu vám bude stačiť
iba kvalitná smotana na šľahanie, žĺtky, vanilkový lusk,
krupicový cukor a hnedý trstinový cukor na flambovanie . Bude sa
vám hodiť zvaná Ramekin a flambovacia pištoľ, ktorá vám pomôže
vytvoriť na povrchu jemného dezertu chrumkavú kôrku z cukru.
</p> Recept na Crème brûlée <p>250 ml 12% smotany, 250 ml smotany na šľahanie, 1 vanilkový lusk – rozpolený a vyškriabaný, 4 žĺtky, 70 g čo najjemnejšieho cukru krupice + 8 lyžičiek na posypanie (na posypanie môžete použiť trstinový cukor)
Postup:
5.** Pečte 25 minút** alebo do chvíle, kedy pudingy spevnia. Potom vyberte zapecie misky z vysokého plechu a nechajte ich približne 3 hodiny chladiť.
6. Každý puding posypte dvoma lyžičkami cukru, urovnajte ho asi na 3 – 6 mm rovnomernú vrstvu a opáľte ju flabovacou pištoľou vo vzdialenosti asi 5 cm až 20 cm po dobu 30 sekúnd až 2 minúty, kým skaramelizuje.
<iframe src=„https://www.youtube.com/embed/3vib5idIADs“
width=„560“ height=„315“ frameborder=„0“
allowfullscreen=„allowfullscreen“></iframe>
ČO ĎALEJ? Páči sa vám tento produkt? Skvelé! Pridajte ho
do košíka a pokračujte v nákupe.
Nevyhovuje vám? Skôste sa pozrieť na ostatné výrobky Emile Henry alebo
na ďalšie podobné produkty.
<style type=„text/css“></style>